Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Menteri: Harimau Malaya Perlu Perubahan Drastik


MENTERI Belia dan Sukan Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek berkata, sesuatu yang drastik perlu dilakukan terhadap skuad bola sepak negara bagi memulihkan sokongan peminat tempatan.
Menurut beliau, jika itu tidak dilakukan pada kadar segera, peminat mungkin akan kembali meminggirkan Harimau Malaya ekoran prestasinya yang semakin hambar.
“Sekarang ini pun orang dah mula tak berapa nak tengok pasukan Malaysia bermain yang akhirnya dikhuatiri peminat untuk skuad bola sepak negara akan
hilang,” katanya kepada pemberita, di Kuala Lumpur hari ini sebagai mengulas kekalahan skuad negara kepada Palestin dalam perlawanan persahabatan di Kuantan, baru-baru ini.

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.