Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Polis cari `Datuk Seri' Bantu Siasatan Pencerobohan Sabah


DATUK Tan Kok Liang menunjukkan gambar ‘Datuk Seri’ dipercayai mempunyai hubungan dengan kesultanan Sulu. - Foto Edmund SamuntingLAHAD DATU: Polis sedang mengesan seorang lelaki bergelar `Datuk Seri' bagi membantu siasatan kes pencerobohan pengganas di Timur Sabah. 

Timbalan Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Tan Kok Liang, berkata polis sedang mengesan Clarence Luing Karl @ Muhammad Khalil John L Karl, 57, dipercayai mempunyai hubungan dengan kesultanan Sulu. 

"Alamat terakhir lelaki terbabit ialah di RH55, Jalan Ranau Lama, Kampung Bawang, Tamparuli dan kita percaya berada di Sabah," katanya di sini, hari ini.


0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.