Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Pelakon Filem Harry Potter mMeninggal DuniaLONDON - Aktor Richard Griffiths (gambar) yang berlakon dalam siri filem Harry Potter meninggal dunia pada usia 65 tahun, kata seorang ejennya semalam.
Menurut ejennya, Simon Beresford, Griffiths disahkan meninggal dunia kelmarin akibat komplikasi jantung selepas dia menjalani pembedahan di Hospital Universiti Coventry, tengah England.
Dia yang memegang watak Vernon Dursley yang merupakan bapa saudara Harry Potter lakonan Daniel Radcliffe muncul dalam lima siri filem itu.
Griffiths turut dikenang oleh para peminatnya menerusi watak Uncle Monty dalam filem tahun 1987, Withnail & I. - Agensi
Sumber

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.