Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


'Spiderman Hidup' Gambar Yang Buat Anda Kecut Perut


ay_106115593
Perghhh…memang kecut perut lah kalau tengok aksi gambar-gambar ‘daredevil’ ni, dia menggelarkan dirinya sebagai Spiderman yang hidup.
Lelaki berusia 26 tahun yang menggunakan nama samaran ‘Mustang Wanted’ yang berasal daripada Ukraine ini sering melakukan aksi yang sangat merbahaya, dia gemar untuk memanjat ke tempat-tempat yang tinggi mengambil gambar dan video, sama seperti aksi-aksi Spiderman yang sering dilihat di dalam television.
“Kadangkala saya rasakan saya adalah robot, tidak merasa apa-apa,” kata Mustang.
Kerana aksinya yang berani, Mustang sangat terkenal di internet, dia dikatakan mempunyai ribuan orang peminat yang menyokong aktivitinya melalui internet.
Apabila ditanya apakah perancangan masa depannya, Mustang berkata dia akan cuba untuk  menawan tempat-tempat yang tinggi di dunia, dan berhasrat untuk mendapat tajaan daripada beberapa pihak.
dare (1)
dare
dare4
dare5

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.