Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Taman Hiburan "Angry Birds" Pertama Di ChinaSiapa yang tidak tahu "Angry Birds"? Permainan ini cukup populer bagi para pengguna smartphone.

Buat yang tergila-gila akan permainan tersebut,  di Changsa, Cina, ada sebuah taman hiburan, yaitu Window of the World Park yang menyajikan permainan "Angry Birds". Namun, permainan ini tidak memiliki lesen rasmi dari pengembang game Rovio.
Pengunjung diberikan kesempatan untuk menggunakan lastik raksasa  untuk menjatuhkan babi yang dikelilingi benda-benda lainnya,tetapi  babi dan burung yang digunakan dalam permainan ini hanya menggunakan boneka yang dibentuk menyerupai keduanya.


Menurut CNNGo, permainan ini dibuka pada 1 September 2012 di propinsi Hunan, sebagai bahagian dari festival pengurangan stres satu bulan.

Dari website Cina, Gamersky.com, disebutkan bahawa permainan ini menyediakan kaedah bagi kebanyak orang untuk merilekskan diri agar mendapatkan kebahagiaan.


0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.