Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Johor DT lepas Guiza, Del NeroAksi terakhir menentang Selangor malam ini

Johor Bahru: Segala teka-teki berhubung status dua bintang import Johor Darul Takzim – Daniel Guiza dan Simone Del Nero terjawab selepas Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ) tidak akan menggunakan khidmat kedua-dua pemain pada saingan pusingan kedua, Liga Super bermula 12 April ini.

Kedua-dua pemain itu akan membuat penampilan terakhir pada aksi suku akhir pertama Piala FA menentang Selangor di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin, malam ini dan keputusan melepaskan Guiza dan Del Nero dibuat selepas penilaian berhubung kedudukan pasukan dan juga prestasi bintang Sepanyol dan Itali itu selepas tamat pusingan pertama liga elit domestik.

“Keputusan itu terpaksa diambil kerana kontrak secara pinjaman Guiza berakhir Ogos ini bersama kelab beliau, Getafe CF dan ini menyebabkan pemain itu tidak dapat beraksi pada saingan Piala Malaysia nanti.


0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.