Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Fouziah Gous Bertunang Sabtu Ini & Kahwin Sekitar September

Fouziah Gous Bertunang Sabtu Ini & Kahwin Sekitar SeptemberSebulan yang lalu, Fouziah Gous ada tampil membuat pengakuan terbuka kepada peminat yang hatinya kini sudah di’miliki dan berkata mereka bakal melangsungkan perkahwinan tahun ini.

Bercakap kepada Berita Harian hari ini, Fouziah Gous berkata beliau tidak suka membuang masa kerana kekasihnya, Md Zhafran Md Yusof mempunyai pakej lengkap lelaki idaman beliau selama ini.

Oleh itu, pasangan ini akan bertunang pada Sabtu ini dan mereka berdua telah pun memilih September depan untuk langsungkan perkahwinan.

“Saya lebih percaya kepada percintaan selepas berkahwin, disebabkan itu, dia melamar walaupun baru beberapa bulan kami bercinta”

“Sekurang-kurangnya ikatan ini dapat mengelak kami difitnah. Kami membuat keputusan tidak mahu mengikat tali pertunangan terlalu lama kerana kami rakan kongsi perniagaan”

“Apabila adanya ikatan yang sah, lebih mudah untuk kami menguruskan perniagaan bersama-sama. Jadi tidaklah menjadi buah mulut orang jika sering dilihat bersama,” tambah beliau yang telah melupakan gossip lampau yang sering melanda dirinya.

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.