Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Zakar Terbesar Milik Rasputin Yang Disimpan Di Muzium St. Petersburg


Jika disebut nama Grigori Rasputin, maka sebahagian besar orang (terutama warga Eropah) akan membayangkan alat kelamin (zakar) yang konon menurut cerita, beliau adalah pemilik penis terbesar pada zamannya.

Menurut beberapa sumber, Grigori Rasputin mati dibunuh dalam percubaan membunuhnya yang dilakukan berulangkali. Seorang pembantu menemui zakar Rasputin di tempat pembunuhan, menyimpannya sehingga tahun 1920-an. Kemudian zakar ini disimpan oleh sekepulan wanita Rusia di Paris. Mereka menyembah zakar ini sebagai lambang kesuburan, menyimpannya di dalam sebuah kotak kayu. Setelah mendapat tahu mengenai hal ini, anak Rasputin, Marie, meminta mereka mengembalikan zakar itu kepadanya. Beliau kemudian menyimpannya sehingga dia meninggal pada 1977.

Dalam sebuah buku biografi tentangnya yang dibuat oleh Marie, dia mengatakan bahawa zakar milik Rasputin mempunyai panjang 40 cm. Zakar tersebut sekarang di awetkan dan dipamerkan di Museum St. Petersburg yang panjangnya sekarang adalah 28.5 cm.

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.