Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


SHISHA TERMAHAL DUNIA

Shisha, masa zaman kegemilangannya dikatakan mampu mengantikan rokok. Well that bullshit, rokok dengan fruit memang tak boleh disamakan. Hisap shisha 3 jam mati tidak mampu mengalahkan stim rokok selama 1 saat. Seriously, ada fell ke hisap sisha? 

Anyways jika anda seorang yang terlalu kaya dan tak tahu nak buang duit tu ke arah mana, silalah beli shisha keluaran Desvall. Desvall ialah sebuah syarikat yang berpengkalan di Sweden. Shisha siri terhad mereka ini dijual pada harga permulaan USD 60 000 (RM 188 000) sebuah. Ia dibuat dari kaca berkualiti tinggi, kulit lembu premium, tatahan kristal Swarovski serta saduran emas.

#Sekiranya anda seorang yang bongkak lagi sombong, silakan beli.
Sumber

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.