Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


"X-Ray Spray" Mampu Lihat Kandungan Sampul Surat

"X-Ray Spray" ini amat berguna bagi mereka yang ingin mengetahui kandungan dalam bungkusan sampul surat orang lain tanpa perlu membukanya. Apa yang anda perlu buat hanya lah sembur cat semburan ini pada permukaan sampul surat dan sampul surat tadi secara perlahan-lahan akan bertugas menjadi separa telus.

Walaubagaimana pun, kesan cat semburan ini hanya lah bersifat sementara. Selepas 30 saat, kertas sampul surat yang separa telus tadi akan bertukar kepada keadaan asal dan tidak meninggalkan sebarang kesan pada sampul surat mahupun barang di dalam nya.

Selain itu, penggunaan produk ini masih belum dipastikan sama ada ia sah disisi undang-undang untuk digunakan, sekurang-kurangnya dari segi moral. Walaubagaimana pun, ia pasti akan menjadi suatu produk yang hebat sekiranya sesuatu seperti ini wujud. Dianggarkan, harga sebiji penyembur ini adalah sekitar US$15 sahaja.0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.