Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Justin Bieber Kena 6 Saman Di DubaiDubai: Polis mengesahkan bahawa Justin Bieber mengumpul enam saman kerana memecut ketika berada di bandar raya itu apabila berlumba di sepanjang lebuh raya dengan kereta Lamborghini Avendator malam Isnin lalu.

Penyanyi berusia 19 tahun itu yang membuat persembahan dua konsert di Dubai pada Sabtu dan Ahad, memandu supercar bernilai 1.5 juta dirham (RM1.2 juta) itu ke konsertnya Ahad lalu dan disaman di Jalan Shaikh Zayed dan dalam perjalanan ke Stadium Sevens di Jalan Al AIn. Lamborghini Aventador adalah model kemegahan Itali dan mempunyai kelajuan 350 kilometer sejam dan 691 kuasa kuda.

Polis berkata, kereta sport mewah dipandu Bieber itu dirakam kamera radar beberapa kali di Jalan Shaik Zayed dan dia memandu secara cuai.

Kereta Lamborghini itu dikesan polis peronda melebihi had laju jalan raya dan polis cuba menghentikan pemandunya sebelum saman dilayangkan. Saman memecut di Dubai ialah 600 dirham (RM484) dan ini bermakna Bieber perlu membayar sekurang-kurangnya 3,600 dirham (RM2,904) walaupun tidak dipastikan bagaimana saman itu akan dibayar. - Gulf News

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.