Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Keju Termahal Di Dunia

Kini komuniti jutawan dan billionaire memiliki menu mewah terbaru yang dapat dimasukkan ke dalam menu makan malam mereka, iaitu Keju emas. Keju ini benar-benar memiliki kandungan emas.

Keju tilton Clawson ini diperbuat daripada keju stilton putih berkualiti premium dan dicampurkan dengan daun emas yang dapat dimakan dan minuman beralkohol yang turut dibuat daripada emas.

Emas yang terkandung dalam keju ini benar-benar dapat anda lihat di setiap hirisannya. Seberapa mahal keju ini? Dengan harga RM 279 untuk 1 potong keju seberat 100 gram (atau kira-kira RM 27900 sekilo) keju Stilton ini menjadi keju termahal di dunia.

Keju Termahal Di Dunia

Keju Termahal Di Dunia

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.