Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Sir Alex Ferguson akan bersara sebagai pengurus Manchester United


Sir Alex Ferguson akan bersara sebagai pengurus Manchester United pada akhir musim ini selepas 27 tahun di Old Trafford.

Ferguson, 71, akan berundur dari kelab itu pada akhir musim ini, berikutan perlawanan menentang West Bromwich Albion, dan akan menjadi seorang pengarah dan duta Man Utd.
Mengumumkan keputusannya untuk bersara, Sir Alex berkata: "Keputusan untuk bersara adalah salah satu yang saya telah fikirkan dan salah satu yang saya tidak mengambil ringan dan adalah masa yang paling tepat"-Breaking News


0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.