Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Shajiry Dan Yusnita Sah Bergelar Suami Isteri

Shajiry Dan Yusnita Sah Bergelar Suami IsteriPasangan yang juga merupakan rakan kongsi perniagaan, Shajiry Damery, 39 bersama calon pilihan, Yusnita Yusof, 38 selamat dinikahkah dengan sekali lafaz di Masjid Umar Al-Khattab, Bukit Damansara siang tadi.

Pasangan yang berkenalan selama 8 tahun dan mulai serius sejak setahun lalu ini dinikahkan sendiri oleh bapa saudara pihak perempuan iaitu Sahak Bin Mohamad sambil disaksikan oleh Imam Masjid Umar Al-Khattab dan pendaftar nikah Masjid Wilayah, Mohammad Syukri bin Yaaccob.

Majlis pernikahan di antara penyanyi yang pernah popular dengan lagu Hadirlah Kasih dan juga Orang Kita berlangsung di dalam suasana yang sederhana dengan dihadiri keluarga terdekat bagi kedua-dua belah pihak serta sahabat handai dan juga rakan media.

Yusnita menerima mas kahwin sebanyak RM1,000 berserta 10 dulang hantaran berbalas 11 dari dirinya dan wang hantaran sebanyak RM 15,000 yang terdiri daripada senaskah al-Quran, jam tangan berjenama Armani Exchange, beg bimbit Gucci dan juga kamera Samsung Galaxy.

Ditanya tentang faktor utama Shajiry memilih Yusnita sebagai teman hidupnya adalah kerana sifat lemah lembut dan keibuaan yang ada pada diri isterinya membuatkan Shajiry bertambah yakin calon yang menjadi pilihannya adalah yang terbaik. Sama pada sama cantik, mempelai dua sejoli ini bakal mengadakan resepsi di Ipoh, Perak pada 8 Jun nanti.
 
 

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.