Radio
THR Gegar

Sinar FM

Hitz FM

Era FM

Hot FM

Mix FM

Lite FM


Bubba The Cat, Kucing Yang Pergi Sekolah

Id Card Bubba

Bubba, Seekor kucing yang tinggal bersama pemiliknya Amber Marienthal dan keluargan di sebuah rumah berhampiran High School Leland dan Bret Harte School Tengah, San Jose, California

Marienthal mengatakan keluarganya pada mulanya cuba menjaga Bubba sebagai kucing rumah semasa mula – mula memelihara tetapi Bubba sentiasa memberontak dan ingin keluar kerana dia menganggap dirinya kucing liar.

Akhirnya, Bubba menghabiskan banyak semua masa di luar rumah , melepak di Leland High School atau Bret Harte School Tengah. Dia menjadi sangat terkenal di kalangan pelajar-pelajar di kedua-dua kampus , dan juga menjadi selebriti tempatan.

Bubba dibenarkan untuk bersiar-siar melalui lorong sekolah dan melepak di bilik darjah dan keluar masuk sesuka hatinya. Disebabkan Bubba kerap menghadiri kelas dan datang ke sekolah, pihak sekolah mengiktiraf dia sebagai pelajar dan memberi kad pelajar kepadanya.


Sumber Mashable via Sajakongsi

0 comments:

Post a Comment

 
My Ping in TotalPing.com Blogged.my Preview on Feedage: cerkampung

Archive

Labels

Penafian

Sebarang informasi yang terdapat dalam blog ini diambil dari pelbagai sumber dan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional terhadap maklumat-maklumat yang diberikan. Semua tulisan, pendapat, video, foto yang terdapat dalam blog ini adalah milik asal penulis yang diambil dari pelbagai sumber dalam internet melainkan dinyatakan sebaliknya. Admin tidak bertanggungjawab ke atas segala kerosakan atau kerugian yang disebabkan maklumat yang terdapat dalam blog ini.